Şairler 24. kez ödüllerini alacaklar

Şairler 24. kez ödüllerini alacaklar

Şairler 24. kez ödüllerini alacaklar

Osmaniye’de geleneksel olarak düzenlenmekte olan “24. Ekmek Ödüllü Şiir yarışması”nın ödül dağıtım töreni 1 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleşecek.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) organizasyonu ile “Uluslar arası Kültür-Sanat Festivali” kapsamında düzenlenen “Ekmek ödüllü 24. Şiir yarışması”na bu yıl 14 ilden katılımlar gerçekleşti.

Organizasyonun 24 yıldır Genel Koordinatörlüğünü yürüten, OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, 1 Ekim 2021 Cuma günü saat:17.00’de Osmaniye Merkez Şehit Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı içerisinde gerçekleşecek olan ödül töreni ile ilgili yaptığı açıklamada; “Her yıl aralıksız olarak düzenlediğimiz yarışmamızın bu yıl 24.’ncüsünü gerçekleştireceğiz. Katılım gösteren şairlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Yarışmaya katılan şiirler jüri üyeleri tarafından bireysel olarak değerlendirilip en fazlı puan alan şiirden aşağıya doğru inilerek derecelendirme yapılarak sonuçlar belli olmuştur. Her yıl olduğu gibi ilk üç dereceye girenlere kristal kupa ile birlikte çeşitli ödüller vereceğiz. Ayrıca Osmaniye’nin tanıtılmasında kültür ve sanatsal katkıları olan, şu anda hayatta olmayan 10 değerli insanımız anısına ve bu yarışmayı 24 yıldır aralıksız olarak gerçekleştiren Mustafa Bardak adına da plaket ile yine çeşitli hediyeler vereceğiz. Tüm katılımcılara da katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verdiğimiz bir yarışmayı gerçekleştirecek olmaktan Osmaniye’miz adına gurur duyuyoruz.”dedi.

Şairlerin başta, emeklerinin karşılığı ekmekleri olmak üzere çeşitli ödüller alacağı ödül törenine tüm kültür ve sanatsever insanların davetli oldukları vurgulandı. 



Osmaniye 29.09.2021 13:53:00 0
Anahtar Kelimeler: Şairler . ödüllerini alacaklar

İlginizi Çekebilir

1

İş Kazasında Yaşamını Yitirdi

2

Vali Yılmaz'dan, Başkan Kadıoğlu'na Ziyaret

3

Osmaniye'de öğrencilerin tasarladığı robotların yarıştığı etkinlik başladı

4

Osmaniye’de Anne Köpek ve 5 Yavrusu İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

5

TSKB Adana ve Osmaniye'ye 2 yeni kütüphane kazandırdı

6

Toprakkale Gençler Birliği Şampiyon oldu

7

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

8

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

9

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

10

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor