Sakarya’daki kazada ölen 10 kişiden 2’si Osmaniyeli

Sakarya’daki kazada ölen 10 kişiden 2’si Osmaniyeli

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden 10 kişiden ikisinin Osmaniyeli olduğu öğrenildi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden 10 kişiden ikisinin Osmaniyeli olduğu öğrenildi. Düziçi ilçesine bağlı Ellek Beldesi Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, kazada hayatını kaybedenlerin Avukat Kamil Yıldız ve Hemşire Nihal Yıldız’ın olduğunu yaralı Hilmi Yıldız’ın ise durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı. 
Saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya Dağdibi mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasına, aralarında 3 otobüs ve 1 TIR'ın da bulunduğu 7 araç karıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, acil sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 61 kişi de yaralandı.
Kazada ölenlerden 2’sinin yaralılardan da 1’inin Osmaniyeli oldukları öğrenildi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, burada yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Yeşildemir açıklamasında, “Bu sabah acı bir haberle uyandık. Sakarya’da Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti. Bu vefat eden 10 kişinin içinde 2 vatandaşımız ve yaralılarımızdan da 1 tanesi kasabamızdan. Taziyeden dönmekte olan Avukat Kamil Yıldız ve hemşire Nihal Yıldız hanımefendiyi trafik kazasında kaybettik. Bende şuanda Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeyim. Hilmi Yıldız kardeşimiz ise yaralı, durumu iyi ve tedavileri hızlı bir şekilde yapılıyor. Bugün otopsilerin bitmesi durumunda cenazelerimizi alıp uçakla Adana’ya oradan da beldemize getirerek defnedeceğiz” dedi. 
Başkan Abbas Yeşildemir, bir başka paylaşımında ise vefat edenlerin fotoğraflarını da paylaşarak, merhum Kamil Yıldız ve merhume Nihal Yıldız’a Allahtan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı diledi. 
Merhum Avukat Kamil Yıldız, yengesi Nihal Yıldız ve ağabeyi Hilmi Yıldız’ın Osmaniye’de ç gün önce vefat eden akrabalarının cenazelerine katıldıktan sonra İstanbul’a dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

 



Osmaniye 28.12.2023 16:36:00 0
Anahtar Kelimeler: Sakarya’ kazada kişiden Osmaniyeli

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü