"Sakin şehir" Eğirdir bayramda uğrak noktalarından biri oldu

"Sakin şehir" Eğirdir bayramda uğrak noktalarından biri oldu

ISPARTA - Türkiye'nin en büyük dördüncü gölünün yanı başında kurulu, "sakin şehir" ünvanlı Isparta'nın Eğirdir ilçesi, Ramazan Bayramı tatilinde çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Doğal güzellikleri, sakin atmosferi ve temiz havasıyla öne çıkan ilçe, bayram tatilini değerlendirmek isteyenlerin uğrak noktalarından biri oldu.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen ziyaretçiler, özellikle Eğirdir Gölü çevresinde yürüyüş yaptı, Yeşilada ve Canada'ya da ilgi gösterdi. 2017'de "sakin şehir" ünvanını alan ilçe göl manzarası, yürüyüş alanları ve temiz havasıyla dikkati çekiyor.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla eşiyle Eskişehir'den gelen Melikşah Yüksel, AA muhabirine, tatil için memleketleri Isparta'ya geldiklerini, Eğirdir'i de görmek istediklerini söyledi.

İlçenin havasının çok temiz olduğunu belirten Yüksel, "Eşim de ben de doktoruz. Eskişehir'de görev yapıyoruz. Dört günlük bayram tatilini değerlendirmek istedik. Eğirdir hem sakin hem huzurlu bir ilçe." dedi.

Kocaeli'den gelen Tutku Eren Korkutan ise arkadaşlarıyla Eğirdir'i görmek istediklerini ifade ederek ilçede trafiğin ve gürültünün olmadığını ifade etti.



Yurt Dünya 22.03.2026 11:13:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Girişimsel radyoloji uygulamalarıyla birçok ameliyat "bıçaksız cerrahi" ile gerçekleştirilebiliyor

2

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

3

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

4

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi

5

Salda Duatlonu Türkiye Kupası yarışları başladı

6

Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyonun çarptığı Mahra, ölümünün 3. yılında anıldı

7

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

8

Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali sürüyor

9

ABD ve İsrail'in İran, Lübnan ve Gazze'ye yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Antalya'da "Zamanın İçinde Kaleiçi" fotoğraf sergisi düzenlendi