Sakız ambalajına 12 parça halinde sakladı polisin gözünden kaçmadı

Sakız ambalajına 12 parça halinde sakladı polisin gözünden kaçmadı

Sakız ambalajına 12 parça halinde sakladı polisin gözünden kaçmadı

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde sakız ambalajı içine saklanan uyuşturucu madde polisin gözünden kaçmadı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince Millet Bahçesi ve çevresinde yapılan devriye çalışmaları çerçevesinde durdurulan M.Ö. (25) isimli şüphelinin yapılan üst aramasında sakız ambalajına gizlenmiş 12 parça narkotik madde ele geçirildi.
Üzerinden metamfetamin olarak bilinen narkotik madde ve suç geliri olduğu değerlendirilen bir miktar para ele geçirilen şüpheli M.Ö. hakkında "uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan" adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bismil Adalet Sarayına sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı adli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


25.03.2023 14:27:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

2

Antakya'da sis etkili oldu

3

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

4

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

5

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

6

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

7

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

8

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

9

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

10

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı