Salçalık domates fiyatları el yakıyor

Salçalık domates fiyatları el yakıyor

Salçalık domates fiyatları el yakıyor

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde cuma günleri kurulan semt pazarında salçalık domatesler yerini alırken, fiyatlar ise 5 TL civarında seyrediyor.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kurulan semt pazarında salçalık domatesler yerini aldı. Geçtiğimiz yıl ortalama 1,5-2 TL arasında satılan domates bu yıl 5 TL civarında satılıyor. Kış hazırlıkları için domates almaya gelen vatandaşlar, fiyatların çok yüksek olmasından dert yandı.
Vatandaşların fiyatları pahalı bulduğunu söyleyen domates satıcısı Murat Kuru, "Yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyorum. Vatandaşlar fiyatların pahalı olmasından dert yanıyor. Biz de alıp satıyoruz. Fabrika domateslerin kalitesine bile bakmadan 1,5 liraya alıyor. Dolayısıyla bize de pahalı geliyor. Aldığımız yerde de fiyatlar pahalı. Üstelik bu yıl sıcaklardan dolayı domates az. Şu anda yerli domates olan Salihli ve Gölmarmara’dan alıyoruz. Domatesler çok kaliteli ve güvenli" dedi.


Güncel 15.07.2022 12:02:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya'da seyir halindeki tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da 156 bin 418 uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 zanlı tutuklandı

3

Adana'da tırda 16 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

4

Bozyazı'da veliler arası voleybol turnuvası başladı

5

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

6

Defne İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Oktay, ejder meyvesi serasını gezdi

7

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

8

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

10

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi