Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, korona virüsü salgınının yeniden tırmanışa geçeceğine yönelik endişeler artarken, salgın tedbirlerini tavizsiz uygulamaya devam ediyor. Şehrin dört bir yanında dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren ekipler, sağlık kuruluşları, parklar, okullar gibi alanları arındırarak salgının yayılma hızını sıfıra indirmeye çalışıyorlar.
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çevresi ile Karadeniz Ortaokulu, 100. Yıl Mahallesi Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu ve Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Genç Osman Parkı ve çevresi arındırma işlemine tabi tutuldu.
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, tüm önlemlere, Tekirdağ’ın aşı oranlarında Türkiye’nin en iyi durumda olan illerinden biri olmasına rağmen korona virüsü vakalarının kent merkezinde hızla artış gösterdiği belirtilerek, vatandaşlara aşı, kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi kişisel tedbirlerden ödün vermemeleri çağrısında bulunuldu. Açıklamada, kurumsal tedbirlerin tek başına yeterli olmadığı, kişisel tedbirlerin ve aşının en etkili korunma yöntemi olduğu vurgusu yapılarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için salgınla topyekûn mücadeleye devam edilmesi gerektiği ifade edildi.


Güncel 8.11.2021 17:04:25 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi