Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, korona virüsü salgınının yeniden tırmanışa geçeceğine yönelik endişeler artarken, salgın tedbirlerini tavizsiz uygulamaya devam ediyor. Şehrin dört bir yanında dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren ekipler, sağlık kuruluşları, parklar, okullar gibi alanları arındırarak salgının yayılma hızını sıfıra indirmeye çalışıyorlar.
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çevresi ile Karadeniz Ortaokulu, 100. Yıl Mahallesi Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu ve Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Genç Osman Parkı ve çevresi arındırma işlemine tabi tutuldu.
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, tüm önlemlere, Tekirdağ’ın aşı oranlarında Türkiye’nin en iyi durumda olan illerinden biri olmasına rağmen korona virüsü vakalarının kent merkezinde hızla artış gösterdiği belirtilerek, vatandaşlara aşı, kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi kişisel tedbirlerden ödün vermemeleri çağrısında bulunuldu. Açıklamada, kurumsal tedbirlerin tek başına yeterli olmadığı, kişisel tedbirlerin ve aşının en etkili korunma yöntemi olduğu vurgusu yapılarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için salgınla topyekûn mücadeleye devam edilmesi gerektiği ifade edildi.


Güncel 8.11.2021 17:04:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

2

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

3

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

4

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

5

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

6

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

7

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

8

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

9

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

10

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor