Saliha İle Mustafa Kurt , Mutluluğa ?Evet ? Dedi

Saliha İle Mustafa  Kurt , Mutluluğa  ?Evet ? Dedi

Bu hayatta en büyük mutluluk ; Bir anne-baba için en büyük mutluluk; tırnağına bile taş değmesini bile istemeden doğumundan gençliğine kadar el bebek -gül bebek büyüterek hayata hazırladığı evlatlarının tatlı merasimi, nişan, nikah ve düğünle evlendiği , onların mutlu olduğu günlerine şahit olmak demektir.

Osmaniye?de  ZAİMOĞLU VE KURT  Aileleri  de bu mutluluğu yaşayan aile şerefine nail oldular. Osmaniye Belediye Nikah Dairesi, bir kez daha her iki ailenin de duygusal anlar yaşadığı anlara sahne oldu.Aile büyükleri sahnede evlatlarının nikahları kıyılırken duygusal anlar yaşıyor, gençlik yıllarına dalıyor ve göz yaşlarını göstermemek için büyük bir çaba sarf ediyorlardı. Ancak bu sevinçten kaynaklanan mutluluk gözyaşları idi.

Osmaniye?nin tanınmış esnaflarından Alparslan ? Ayşe ZAİMOĞLU Ailesinin  hanımefendi sempatik kızları Hemşire SALİHA ZAİMOĞLU ile Dereobası Köyü eski muhtarı Mustafa ?Hacer  KURT çiftinin beyefendi oğulları THY memuru ERTUĞRUL KURT, Osmaniye Belediye Nikah Dairesinde düzenlenen törenle evliliğe EVET diyerek mutluluğa yelken açtılar.

Nikah işlemini gerçekleştiren Belediye Evlendirme Memuru Mehmet TAŞDELEN de yeni evli çiftleri ?Bir yastıkta kocayın, birbirini kırmadan, üzmeden mutlu bir yaşam sürün? dileğinde bulundu.

DÜĞÜN 17 EKİM?DE OSMANİYE ?DE

Her iki çiftin ailesi ve yakınlarının da katıldığı törenle evlenen SALİHA-ERTUĞRUL KURT çiftinin düğün törenleri 17 Ekim 2015 Cumartesi günü  akşamı Osmaniye Köşk Düğün Salonu?nda yapılacak.

Hasan KILIÇ



Güncel 25.10.2016 04:50:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri uygulama sınavına girdi

2

Adana'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

3

Koruyucu aileliğini üstlendiği minik Ela'nın "süt annesi" oldu

4

Hatay'da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 30 şüpheli yakalandı

5

Mersin'de "change araç" operasyonunda 12 kişi yakalandı

6

Antalya'da 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

7

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

8

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

9

Adana'da evinde ruhsatsız 3 silah ele geçirilen zanlı tutuklandı

10

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması