Salihli Belediyespor kader maçına çıkıyor

Salihli Belediyespor kader maçına çıkıyor

Salihli Belediyespor kader maçına çıkıyor

BAL 9. Bölge 2. Grupta mücadele veren Salihli Belediyespor, yarın Karaköyspor FK ile play-out maçı oynayacak.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 2. Grupta Antrenörler Murat Kahraman ve İsmail Üsttürk yönetiminde mücadele veren Salihli Belediyespor, yarın Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda, BAL’a tutunma yolunda kader maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı ekip, play-out maçında Karaköyspor FK ile karşılaşacak. Turgutlu Yedi Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.
Tek maç üzerinden oynanacak olan Bölgesel Lig baraj maçında Salihli Belediyespor lige tutunmak, Karaköyspor FK ise BAL’a çıkmak için mücadele edecek.
Öte yandan Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşma için Salihli Belediyesi önünden saat 13.00’da ücretsiz otobüsler kaldırılacağı öğrenildi.


Spor 16.04.2022 13:00:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

2

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

3

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

4

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

5

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

6

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi

7

Hatay'da şehit mezarlarında bakım ve onarım çalışması yapıldı

8

Mersin'de priz, ampul ve bakır kablo çalan 4 şüpheli tutuklandı

9

Adana'da "Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması" düzenlendi

10

Adana'da "Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması" düzenlendi