Salihli ‘de üzüm sırası bekleyen çiftçilere çorba ve çay ikramı

Salihli ‘de üzüm sırası bekleyen çiftçilere çorba ve çay ikramı

Salihli ‘de üzüm sırası bekleyen çiftçilere çorba ve çay ikramı

Salihli Belediyesi, gün doğmadan erken saatlerde kuru üzümlerini teslim etmek için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve TARİŞ’e gelerek sıra bekleyen üzüm üreticilerine sıcak çorba ve çay ikramıyla içleri ısıtıyor.
Salihli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, üzüm alımlarının başladığı günden itibaren sabah erken saatlerde ikram aracıyla Toprak Mahsulleri Ofisi ve TARİŞ’te sıra bekleyen üzüm üreticilerine sıcak çorba ve çay dağıtıyor. Toprak Mahsulleri Ofisi önünde bekleyen üzüm üreticilerine bol ve bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sözer, tüm çiftçilere Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın selamını ileterek, “Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelimiz ikram araçlarımız ile her gün Toprak Mahsulleri Ofisi ile TARİŞ’in önünde sabahın çok erken saatlerinde sıra bekleyen çiftçilerimize sıcak çorba ve çay dağıtıyor. Hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.
Üzüm üreticileri de, sabahın erken saatinde yapılan sıcak çorba ve çay ikramından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda ile ekibine teşekkür etti.


Güncel 21.09.2022 16:02:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden TARSİM'e ziyaret

2

Mersin'deki kazada ikiz kızlarından biri ölen, diğeri yaralanan ailenin evinde yas hakim

3

Antalya'da "İlk Yardım Eğitimi" düzenlendi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Türkiye'nin ilk "kırsal uydu kenti" depremzedeleri güvenli konutlarla buluşturdu

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde kaybettiği babasının izinden giden Buse, AFAD personeli oldu

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde Adana'dan havalanan helikopterler 180 "hayat uçuşu"na imza attı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede besici, devlet desteğiyle hayvan sayısını katladı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş hayvan yetiştiricisi, devlet desteğiyle üretimini sürdürüyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 4 yakınını kaybettiği depremi acıyla hatırlıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremzedelere yaklaşık 12 milyar liralık nakdi yardım yapıldı