Salihli Manavlar ve Pazarcılar Odası’ndan kültür gezisi

Salihli Manavlar ve Pazarcılar Odası’ndan kültür gezisi

Salihli Manavlar ve Pazarcılar Odası’ndan kültür gezisi

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası, tarihi bilincin yaşatılması amacıyla oda üyesi ve eşlerine yönelik Çanakkale’ye kültür gezisi düzenledi.
Salihli ilçesindeki Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası üyesi ve eşleri, Namazgah Tabyası, Kilitbahir, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahin Dere Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Anzak Koyu, Kanlı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı gibi önemli yerleri rehberler eşliğinde gezdi.
Gezinin amacının, Ülkenin kuruluşunda önemli bir zafer kazanan Çanakkale Şehitlerinin bıraktığı Milli Mücadele mirasını yerinde incelenmesi olduğunu ifade eden Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı İdris Özer “Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla yokluk ve kıtlık içerisinde verdikleri vatan mücadelesinin yaşandığı toprakları görmek, yaşananları rehber eşliğinde canlı olarak izlemek bizlerin yanı sıra üyelerimizi çok mutlu etti” dedi.
Özer, geziye katılanların Çanakkale Savaşı’nın yapıldığı mukaddes toprakları gezip görerek, manevi duygularının arttığını sözlerine ekledi.


Güncel 29.05.2023 14:58:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

2

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

3

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

4

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

5

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

6

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

7

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

8

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

9

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

10

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu