Salihlili manavlar İdris Özer’e emanet

Salihlili manavlar İdris Özer’e emanet

Salihlili manavlar İdris Özer’e emanet

Manisa’nın Salihli ilçesinde 3 adayın yarıştığı seçimi İdris Özer kazanarak, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nın yeni başkanı oldu.
Salihli’de 610 üyesi bulunan Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olağan genel Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu (TUSPAF) Genel Başkanı Ali Karaca’nın yaptığı kongrede mevcut başkan Rifat Yavaş aday olmazken, başkanlık için İdris Özer, Osman Göl ve Cengiz Altay yarıştı. Kongre de kullanılan 544 oyun 222’sini alan İdris Özer, odanın yeni başkanı seçildi. 4 oyun geçersiz sayıldığı kongrede diğer adaylar Osman Göl 183, Cengiz Altay135 aldı.
Tüm üyelere teşekkür eden odanın yeni başkanı Özer, “Bu seçimi kazanan ben değil sizlersiniz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
İdris Özer Başkanlığı’ndaki Salihli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nda yönetim kurulu Nuray Çıldır, Fehmi Aydın, Nihat Şahin, Ahmet Eren, Dede Kale ve Metin İlik’ten oluşurken, denetim kurulu ise Murat Asiltürk, İsmail Sayın ve Can Türker’den oluştu.


Güncel 24.03.2022 18:00:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu