Şampiyon Başakşehir'e Kiğılı şıklığı

Şampiyon Başakşehir

Şampiyon Başakşehir'e Kiğılı şıklığı

ISTANBUL (AA) - Süper Lig'de 2019-2020 sezonu sampiyonu Medipol Basaksehir'in kiyafet sponsoru Kigili, sampiyon takima yakisir özel dikim ürünleriyle tepeden tirnaga sik bir görüntü sagladi.

Kigili'dan yapilan açiklamaya göre, Türk sporunun ve sporcusunun gelismesini destekleyerek sektörde örnek bir durus sergileyen Kigili'nin sponsoru oldugu Medipol Basaksehir, sikligiyla göz kamastirdi.

Yeni kiyafetleriyle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in kabul ettigi Basaksehir futbol takimi, tepeden tirnaga Kigili sikligini tasidi.


- "Sosyal sorumluluk görevi olarak görüyoruz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Kigili Üst Yöneticisi (CEO) Hilal Suerdem, Medipol Basaksehir'in sampiyonlugunu kutladi.

Futbol ekonomisinin tüm dünyada önemli bir paya sahip olduguna isaret eden Suerdem, sunlari kaydetti:

"Futbolcularin sikligindan sorumluyuz, bunu ayni zamanda sosyal sorumluluk görevi olarak görüyoruz. Sponsorlugunu üstlendigimiz takimlar arasinda Basaksehir Kulübü'nün yani sira Sivasspor, Göztepe Spor Kulübü, Karsiyaka Spor Kulübü, Türk Telekom Basketbol Takimi, Bahçesehir Basketbol Takimi, Balikesir Spor Kulübü yer aliyor. Yakin zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu ile çok anlamli bir çalismaya imza attik. Yalnizca ülkemizde degil, global çapta da spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürüyoruz. Yine yakin zamanda Alman takimi Fortuna Düsseldorf Futbol Kulübü'nün ve Buz Hokeyi takiminin resmi kiyafet sponsoru olduk. Bu iki sponsorluk Almanya'ya ve bu ülkede açacagimiz her magazaya verdigimiz önemi de ortaya koyuyor."

Verilen bilgiye göre, Türkiye'de erkek hazir giyim sektörünün olusmasinda ve gelismesinde öncü rol üstlenen aktörler arasinda yer alan Kigili, yurt içinde toplam 67 ilde 226 magazada ve yurt disinda 40 ülkede 150'yi askin satis noktasinda hizmet veriyor.

Kigili, Türkiye'de hazir giyim ve moda alaninda söz sahibi lider markalardan biri olarak yoluna devam ederken, spora ve sporcuya olan destegini de birakmiyor.




Politika 29.07.2020 18:04:09 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı