Samsun Tabip Odası’nda yeni dönem

Samsun Tabip Odası’nda yeni dönem

Samsun Tabip Odası’nda yeni dönem

Samsun Tabip Odası olağan genel kurulu sonucunda oluşan yeni yönetim kurulu Dr. Ömer Faysal Çadır’ı başkan seçti.
Samsun Tabip Odası 2022 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üyeler sandık başına gitti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan seçimde Samsun Tabip Odası’nın 2022-2024 döneminde görev yapacak olan Yönetim Kurulu, Onur Kurulu, Denetleme Kurulu ve Büyük Kongre Delegeleri seçimi için oy kullanıldı. Seçimi, Çağdaş Hekim Grubu Listesi kazandı. Mazbataların alınmasından sonra ilk toplantısını yapan yeni Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu Dr. Ömer Faysal Çadır’ı Başkan, Dr. Metin Turutoğlu’nu Genel Sekreter olarak görevlendirdi.

“Daha mutlu hekimler, daha sağlıklı bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz”
Önceki dönem Samsun Tabip Odası Başkanlığını yürüten Dr. N. Funda Furtun’dan görevi devralan Dr.Ömer Faysal Çadır, “Hem Covid-19 pandemisi hem de özlük hakları mücadelesi ile geçen yoğun bir dönemi geride bıraktık. Samsun Tabip Odası yönetiminde yeni bir döneme giriyoruz ve görülüyor ki sorun yine orta yerde duruyor. Biz, yeni yönetim kurulu üyeleri olarak daha mutlu hekimler, daha sağlıklı bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Seçim sonrası oluşan yönetim kurulunun diğer isimleri Dr. Sema Aydoğdu, Dr. Soner Bağ, Dr. Mehtap Kılıç, Dr. Özlem Mıdık ve Dr. D.Sıla (Karagöz) Özen oldu.


Güncel 29.04.2022 11:45:45 0
Anahtar Kelimeler: samsun tabip odası’nda yeni dönem

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden TARSİM'e ziyaret

2

Mersin'deki kazada ikiz kızlarından biri ölen, diğeri yaralanan ailenin evinde yas hakim

3

Antalya'da "İlk Yardım Eğitimi" düzenlendi

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Türkiye'nin ilk "kırsal uydu kenti" depremzedeleri güvenli konutlarla buluşturdu

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde kaybettiği babasının izinden giden Buse, AFAD personeli oldu

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde Adana'dan havalanan helikopterler 180 "hayat uçuşu"na imza attı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede besici, devlet desteğiyle hayvan sayısını katladı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş hayvan yetiştiricisi, devlet desteğiyle üretimini sürdürüyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 4 yakınını kaybettiği depremi acıyla hatırlıyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremzedelere yaklaşık 12 milyar liralık nakdi yardım yapıldı