Samsun’da 4 gasp zanlısı adliyeye sevk edildi

Samsun’da 4 gasp zanlısı adliyeye sevk edildi

Samsun’da 4 gasp zanlısı adliyeye sevk edildi

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kişiyi gasp ettikten sonra demir sopayla dövdükleri iddia edilen 4 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İzmit’ten ormanda çalışmak için Bafra’nın Alaçam Mahallesi’nde F.Y. isimli şahsın yanına gelen A.O.B., dün sabah saat 08.00 sıralarında F.Y., E.A., D.A. ve G.A. tarafından demir çubukla dövülerek 2 adet ağaç kesme motoru, cep telefonu ve ayakkabıları gasp edildi. F.Y., E.A., D.A. ve G.A. gasp ettikleri A.O.B’yi ilçe merkezine getirerek tekrar Kocaeli’ye gitmesini söyleyerek Bafra’da otogarda bıraktılar. Darp edilen A.O.B. hastaneye gittiğinde hastane polisi durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine bildirdi. Hastanede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen A.O.B. tedavi altına alındı.
Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda 4 şahsı gasp ettikleri malzemeler ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar asayiş büro amirliğinde ki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.


26.04.2023 14:57:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya’da hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari yakalandı

2

Isparta'da "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" başladı

3

Antalya'da muz bahçesinde yangın

4

Burdur'da "Yörük Çalıştayı" temsili Yörük göçüyle başladı

5

Türk Yıldızları, Mersin semalarında prova uçuşu yaptı

6

Burdur'da evde çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi

7

Adana Demirspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti

8

Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Futbolda Selectum Junior World Cup Antalya başladı

10

Osmaniye'de ehliyet sınavında usulsüzlük yapan şüpheli yakalandı