Samsun’da ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ denetimi

Samsun’da ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ denetimi

Samsun’da ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ denetimi

Ramazan Bayramı öncesi yapılan trafik denetimine katılan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı sürücüleri ’Bayramınız kemerli olsun’ broşürleriyle bilgilendirdi.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda; trafikte emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve araç içerisinde emniyet kemeri kullanımının önemini vurgulamak amacıyla “Bayramınız Kemerli Olsun’ sloganlı denetim yapıldı. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve İl Jandarma Komutanı Alb. Ömer Ersever denetimde, güvenli bir trafik ortamının sağlanması, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının azaltılarak can kayıplarının önlenmesi ve toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik sürücülere uyarılarda bulundu.
Sürücülere bilgilendirici broşür ve trafikte hayatını kaybedenler anısına tohum takdim eden protokol ayrıca bayramın da huzurlu geçmesi dileklerini iletti.


Yurt Dünya 30.04.2022 12:55:46 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası