Samsun’da park halindeyken hareket eden tanker geçidin üzerinde asılı kaldı

Samsun’da park halindeyken hareket eden tanker geçidin üzerinde asılı kaldı

Samsun’da park halindeyken hareket eden tanker geçidin üzerinde asılı kaldı

Samsun’da bir akaryakıt istasyonu önünde park halindeki el freni çekilmeyen tanker rampa aşağı hareket ederek alt geçidin üzerinde asılı kaldı, facianın eşiğinden dönüldü.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mürsel T. 55 AKF 54 plakalı tanker ile istasyona akaryakıt getirip boşattıktan sonra aracını rampa aşağı yol kenarına park etti. Çalışır halde bıraktığı aracından aşağı inerken el frenini çekmeyi unuttuğu iddia edilen Mürsel T., tankerin bir anda rampa aşağı hareket ettiğini fark edince peşinden koştu ancak yapacak bir şey olmadığını fark etti. Rampa aşağı ilerleyen tanker Sülün Kuşu Alt Geçidi’nin üst korkuluklarına çarpıp korkulukları parçalayarak asılı kaldı. Aracın ön kısmı boşta kalan tankerin yola düşmemesi muhtemel bir faciayı önledi.
Polis alt geçidi çift yönden trafiğe kapatırken, askıda kalan tankeri ise vinç yardımıyla kurtarma çalışması başlatıldı.


Yurt Dünya 17.04.2021 13:44:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

2

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

4

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

5

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

7

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

8

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

9

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

10

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak