Samsun’da sıcaklık 20 dereceyi görünce sahiller şenlendi

Samsun’da sıcaklık 20 dereceyi görünce sahiller şenlendi

Samsun’da sıcaklık 20 dereceyi görünce sahiller şenlendi

Samsun’da kış ortasında hava sıcaklığının 20 dereceyi görmesini fırsat bilen vatandaşlar sahilleri şenlendirdi.
Samsunlu vatandaşlar soğuk ve yağmurlu geçen günlerin ardında güneşli bir sabaha uyandı. Güneşli havanın etkili olmasıyla şehirde termometreler yer yer 20 derecenin üstüne çıktı. Kış ortasında gelen bahar, vatandaşlarca da fırsat olarak görüldü.
Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler sahil ve yeşil alanları doldurdu. Atakum ilçesi sahilinde aileler çocuklarını parklara götürerek sevindirdi. Eline kamp sandalyesini alan denize nazır sohbet etmenin yolunu tuttu. İskele ve sahil kenarlarında yaz hasretini giderenlerin görüntüleri yansıdı.
Ahmet Bulut, “Şu an için havalar gayet güzel gidiyor. Kayseri’de buna ‘pastırma sıcakları’ derler. Çocukları dışarı çıkardık mevsime göre çok iyi. İnşallah böyle gider” dedi.


Güncel 6.01.2022 17:37:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi