Samsun’dan 36 proje bölge sergisinde

Samsun’dan 36 proje bölge sergisinde

Samsun’dan 36 proje bölge sergisinde

"Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri" yarışması bölge serisi açıldı. Samsun’dan 36 proje bölge sergisine katılma başarısını gösterdi.
Samsun, Amasya, Giresun, Kastamonu, Çorum, Ordu, Sinop ve Tokat illerini kapsayan yarışmada Samsun bölgesinden başvuru yapılan 1402 proje arasından 100 proje bölge sergisine davet edildi. Samsun’da da 36 proje bölge sergisine katılma başarısını gösterdi. Serginin açılışına katılan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit projeleri inceleyerek öğrencileri ve danışman öğretmenleri tebrik etti. Final yolunda başarılar diledi.
Bölge sergisi 14-17 Mart 2022 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil Spor Salonu’nda yüz yüze olarak devam edecek. Bölge sergisine katılan projeler arasından her alan için ilk üç proje ve 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali’ne katılacak projeler bölge kurulu tarafından belirlenecek. Bölge sergisinin sonunda 17 Mart 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde ödül töreni gerçekleştirilecek.


Güncel 14.03.2022 16:50:07 0
Anahtar Kelimeler: samsun’dan 36 proje bölge sergisinde

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

2

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

3

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

4

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

5

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi

6

Visa "Finansal Hizmetler" araştırmasının sonuçlarını paylaştı

7

Burdur'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi

8

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

9

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

10

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi