Samsung, yeni Galaxy üyelerini tanıttı

Samsung, yeni Galaxy üyelerini tanıttı

Samsung, yeni Galaxy üyelerini tanıttı

ISTANBUL (AA) - Samsung Electronics, güçlü donanimlarinin yani sira tasarim ve renkleriyle dikkati çeken yeni Galaxy üyelerini tanitti.

Samsung Electronics, Güney Kore'den canli olarak yayinlanan ilk sanal "Galaxy Unpacked (tanitim)" etkinliginde yeni Galaxy cihazlarinin tanitimini yapti.

Söz konusu cihazlar, simdiye kadarki en güçlü Note serisinden Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra, üretkenlik ve verimlilik için çok yönlü Galaxy Tab S7 ve S7 tabletler, gelismis saglik özellikleriyle premium akilli saat Galaxy Watch3, öne çikan ses kalitesiyle Galaxy Buds Live kulaklik ve gelistirilmis tasarimiyla yeni nesil katlanabilir akilli telefon Galaxy Z Fold2 olarak açiklandi.
- Galaxy Z Fold2 ile lüks bir mobil deneyim

Açiklamaya göre, Samsung, yeni nesil katlanabilir cihazi Galaxy Z Fold2 ile tümüyle yeni bir mobil cihaz kategorisine öncülük ediyor. Iki katlanabilir cihazi piyasaya çikaran ve kullanicilarin geri bildirimlerini dikkate alan Samsung, bu kez yeni iyilestirmeler ve katlanabilir kullanici deneyimi sunan Galaxy Z Fold2'yi tüketicilerin begenisine sundu.

Galaxy Z Fold2, üstün verimlilik için akilli telefonun tasinabilirligini ve esnekligini tabletin gücü ve ekran boyutu ile birlestiriyor. Ister katlanmis ister katlanmamis olsun, Galaxy Z Fold2, tasarimi ile lüks bir mobil deneyim imkani sunuyor. Sik tasarimi ve ince mühendisligi ile Galaxy Z Fold2'de Mystic Black ve Mystic Bronze olmak üzere iki renk seçenegi bulunuyor.

- Note serisi renk seçenekleriyle de öne çikiyor

Galaxy Note20 serisinin güç ve üretkenlik için tasarlanmis Galaxy Note20 Ultra ile çalisma ve oyun performanslarini en üst düzeye çikarmak isteyenler için Galaxy Note20 olmak üzere iki versiyonu bulunuyor.

Samsung'un en yeni Note serisi, çalisma seklini dönüstürerek her yerde her zaman daha fazlasini yapma imkani sagliyor. Serideki yeni S Pen ve Samsung Notes özellikleri daha da güçlü bir deneyim sunuyor. Ayrica, uzun süredir Samsung'un is ortagi olan Microsoft ile daha da ileriye tasinan is birligi, Galaxy Note20 serisinin ve Windows PC'nin sorunsuz bir sekilde birlikte çalismasini da sagliyor. Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra, parmak izlerini ve lekeleri azaltan yeni puslu dokusu ile yumusak nötr tonlardaki yeni Mystic renk seçeneklerine sahip. Galaxy Note20 Ultra, Note serisinde bir ilk olan canli ve parlak Dinamik AMOLED 2X ekrana ve 120Hz yenileme hizina sahip. Tüm gün dayanan akilli pil ve süper hizli sarj özellikleri ile 30 dakikada yüzde 50'den fazla sarj elde etme imkani sunuyor.


- Üretkenlik ve verimlilik için çok yönlü tabletler

Açiklamaya göre, Galaxy Tab S7 ve S7 ise bir bilgisayarin gücünü, bir tabletin esnekligini ve bir akilli telefonun baglantisini bir araya getiren çok yönlü tabletler olarak öne çikiyor. Daha az zamanda daha fazlasini yapmayi saglayan güçlü bir islemci, gelistirilmis klavye deneyimi (klavye, klavyeli kilif olarak ayri satiliyor) ve Galaxy Note20 serisiyle benzer özelliklere sahip gelistirilmis bir S Pen sayesinde Galaxy Tab S7 ve S7 'da üretkenligi PC düzeyinde deneyimlenebiliniyor.

Galaxy Tab S7 ve S7 , daha fazla eglence için 120 Hz yenileme hizina sahip bir ekrana da sahip. Böylece yüksek çözünürlüklü içerikten tam olarak yararlaniliyor veya gelistirilmis çoklu görev yetenekleriyle her ikisini de ayni anda yapma imkani taniyor. Galaxy Tab S7 , çalismak, oyun oynamak ve üretmek için daha fazla alan isteyen kullanicilar için ekstra genis 12.4 inç Super AMOLED ekran ile geliyor.

- Gelismis saglik özellikleriyle üst düzey bir akilli saat

Tanitilan diger ürünlerden Galaxy Watch3 ise rutinleri yönetmeye, fitness hedeflerine ulasmaya ve saglik üzerinde kontrol kurmaya yardim eden yeni nesil bir yol arkadasi olarak lanse edildi.

Birinci sinif malzemelerle ve popüler döner çerçevenin ince bir versiyonu ile üretilen Galaxy Watch3, hem gece gündüz kullanilacak kadar rahat hem de lüks bir saatteki isçilige sahip. Ürün ayrica Samsung'un bugüne kadarki en kapsamli saglik paketini kullaniyor.


- Ses kalitesi ve ergonomik yapisiyla öne çikan kulaklik


Samsung'un yeni tanittigi kulaklik, gerçek kablosuz kulakliklarin en yeni hali olarak öne çikiyor.
Ikonik bir tasarima ve rahat bir uyuma sahip olan bu kulaklik, daha önce görülenlerden farkli olarak lanse edildi. AKG'nin ses uzmanligini Galaxy Buds 'a kiyasla daha büyük, 12 mm'lik bir hoparlörle, bir bas kanaliyla, derin ve zengin ses kalitesiyle bir araya getiren kulaklik, müzigin keyfini sanatçinin amaçladigi gibi çikarmayi sagliyor.

- Ürünler ön siparisle alinabilecek


Öte yandan, Galaxy Note20 serisi "Mystic Bronze, Mystic Green, Mystic Gray", Galaxy Note20 Ultra "Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White" ve Galaxy Tab S7 and S7 da "Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Bronze" renk seçenekleriyle birlikte 5 Agustos-3 Eylül'de ön siparisle alinabilecek.

Cihazlarin ön siparis için KDV dahil satis fiyati ise Galaxy Note20 Ultra için 12 bin 999 TL, Galaxy Note20 için 9 bin 299 TL olacak. Ayrica, bu tarihler arasinda Samsung Galaxy Note20 Ultra ön siparisi veren tüketiciler, kampanya kosullarini yerine getirmeleri kaydiyla Samsung Galaxy Buds Live kablosuz kulaklik hediyesinin de sahibi olacak.

Tanitimi yapilan diger ürünlerin ise KDV dahil tavsiye edilen fiyatlari Galaxy Tab S7 için 5 bin 499 TL (Samsung online magazada alinmasi durumunda klavyeli kilif hediye), Galaxy Tab S7 6 bin 999 TL (Samsung Online magazada alinmasi durumunda klavyeli kilif hediye), Galaxy Watch3-45mm için 2 bin 299 TL, Galaxy Watch3-41mm için 2 bin 99 TL, Galaxy Buds Live için 1.299 TL olarak belirlendi.






Yurt Dünya 5.08.2020 20:13:30 0
Anahtar Kelimeler: samsung yeni galaxy üyelerini tanıttı

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da evin bahçesinde lahit bulundu

2

Adana'da bir barda ruhsatsız 25 silah ele geçirildi

3

Antalya'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada gözaltına alınan 25 zanlı adliyede

4

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

5

Mersin'de dolandırıcılık operasyonunda 20 şüpheli tutuklandı

6

Hatay'da gönüllüler her gün 12 bin kişilik iftar hazırlıyor

7

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, ÇMO'yu ziyaret etti

8

Burdur'da su doldurma sırasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı

9

Hatay'da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da iftar programına katıldı: