Samsunspor, FC Hansa Rostock ile hazırlık maçı yapacak

Samsunspor, FC Hansa Rostock ile hazırlık maçı yapacak

Samsunspor, FC Hansa Rostock ile hazırlık maçı yapacak

SAMSUN – Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, Antalya’da Almanya Bundesliga 2 takımlarından FC Hansa Rostock ile hazırlık maçı yapacak.
Samsunspor, ikinci devre hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya’da bu sabah ilk antrenmanını yaptı. İkinci yarıya Antalya’da hazırlanan kırmızı-beyazlılar, konakladığı otelin idman sahasında ilk antrenmanını yaptı. Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenman, ilk olarak ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman; pas çalışması, 8’e 8 jokerli oyun ve 11’e 11 kalecili oyunun ardından son buldu. Ayrıca antrenmana takımdan ayrılacağı konuşulan ve bugün Antalya’ya gelerek kampa dahil olan Hasan Kılıç’ta katıldı.
Öte yandan Karadeniz temsilcisi, ilk hazırlık maçını 8 Ocak Cumartesi günü saat 14.30’da Almanya Bundesliga 2 takımlarından FC Hansa Rostock ile yapacak.


Spor 5.01.2022 19:32:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı