Samsunspor’un Hansa Rostock maçı yağmur engeline takıldı

Samsunspor’un Hansa Rostock maçı yağmur engeline takıldı

Samsunspor’un Hansa Rostock maçı yağmur engeline takıldı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’un, Bundesliga 2 takımlarından FC Hansa Rostock ile oynayacağı hazırlık maçı sağanak nedeniyle iptal edildi.
İlk haftayı BAY geçen Samsunspor, Antalya’da geçirdiği kamp programında bugün Bundesliga 2 takımlarından FC Hansa Rostock ile hazırlık maçı yapmayı planlıyordu. Saat 14.30’da yapılması planlanan maç, sağanak yağmur nedeniyle iptal edildi. Günü boş geçirmek istemeyen kırmızı-beyazlı ekip kendi aralarında çift kale maç yaparak günü değerlendirdi.
Samsunspor Kulübü tarafından sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada konu ile alakalı, “Takımımızın bugün Hansa Rostock ile oynayacağı hazırlık maçı olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan kırmızı-beyazlıların Antalya Belek’te yaptığı kamp sona ermeden, Balkan ülkelerinden bir takımla hazırlık maçı yapmak için görüşmelerin devam ettiği belirtildi.


Spor 8.01.2022 16:59:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı