Sanatçı Kodal, Bandırma için şarkı yazma sözü verdi

Sanatçı Kodal, Bandırma için şarkı yazma sözü verdi

Sanatçı Kodal, Bandırma için şarkı yazma sözü verdi

Balıkesir’in Bandırma İlçesi doğumlu olan Müzik Öğretmeni ve Türk Sanat Müziği sanatçısı İlksen Kodal, memleketi Bandırma için şarkı yazma sözü verdi.
100’ün üzerinde şarkısı ve bestesi olan Kodal, üniversiteden bu yana şarkı yazdığını belirterek pandemi döneminde de buna devam ettiğini şu sözlerle açıkladı. Kodal, “Pandemi döneminde İçimdeki Seslerin Şarkıları’nı tamamladım. Yunus Emre’ye bir şarkı yaptım. Ninnilerim de bitmek üzere. Çocuk şarkılarıma da başladım. Bunların hepsi yavaş yavaş oluyor. Eşim müzik konusunda beni çok destekledi. Her sabah uyandığımda bana verilen bu yetenek için şükrederim. Gerçekten sanatla ilgileniyorsanız maneviyatınız olmalı. Pandemi döneminde “Biz Türkiyeyiz” bestesini yaparak kötü günlerde bir arada olduğumuzu sanat ile anlatmak istedim.” dedi.
Daha birçok çalışma yapmak istediğinden bahseden Kodal, doğup büyüdüğü Bandırma memleketi için de beste yapmak istediğini de söyledi.


Güncel 2.02.2022 17:19:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı