Sancaktepe’de yapımı durdurulan metronun tünelleri molozla kapatılıyor

Sancaktepe’de yapımı durdurulan metronun tünelleri molozla kapatılıyor

Sancaktepe’de yapımı durdurulan metronun tünelleri molozla kapatılıyor

İBB’nin yönetiminin AK Parti’de olduğu dönemde Sancaktepe’de yapımına başlanan ancak CHP döneminde İBB tarafından yapımı durdurulan ardından da projesi iptal edilen metro hattı için açılan tüneller kapatılıyor. Tünellerin içerisine hafriyat kamyonları ile moloz dökülüyor. Metro hattı için açılan tünele hafriyat döküldüğü anlar havadan görüntülendi.

Sancaktepe’de AK Parti’li İBB döneminde yapımına başlanan Sancaktepe metrosunun inşaatı, iddiaya göre İBB yönetiminin CHP’ye geçmesinin ardından durduruldu. Daha sonra metro projesi iptal edildi. Metro hattı için açılan tüneller de hafriyat kamyonlarıyla içerisine moloz dökülerek kapatılmaya başlandı. İlçelerine metro hattının gelmesini bekleyen Sancaktepeliler, yaşanan durum nedeniyle İBB’ye tepki gösterdi.

Duruma tepki gösteren Sancaktepeli bir vatandaş, “Burasını AK Parti açtı. Sonra bunlar geldi. Hiçbir şey yapmadılar. İstanbul çok güzel olacaktı en kötü oldu. Milletin parasıyla kapatıyor. Millet zarar ediyor. Millet buradan kalkıp Çekmeköy’e gidiyor. Devlet el attığı yere devam ediyor. Devletin el atmadığı yerde hiçbir şey yapmıyor” dedi.

Öte yandan metro hattı için açılan tünele hafriyat kamyonuyla moloz döküldüğü anlar drone ile havadan görüntülendi.


Güncel 5.01.2022 19:16:45 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı