SANKO okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO Okulları öğrencisi, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Milli Takım Sporcusu Ali Emre Simitçi, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Türkiye Arena Kısa Kulvar Küçükler Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü, dördüncüsü ve sekizincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
2-4 Aralık tarihlerinde İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmada, TOHM ve Milli Takım Sporcusu Ali Emre Simitçi, 50 metre serbest stilde Türkiye üçüncülüğü, 100 metre serbest stilde Türkiye dördüncülüğü ve 50 metre kelebek stilde ise Türkiye sekizinciliği derecesi kazandı.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Türkiye finalinde kazandığı başarılarla okullarını gururlandıran öğrencisini ve öğretmenlerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.


Güncel 5.12.2022 18:24:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi