Şanlıurfa’da 60 aileye bebek maması dağıtıldı

Şanlıurfa’da 60 aileye bebek maması dağıtıldı

Şanlıurfa’da 60 aileye bebek maması dağıtıldı

Şanlıurfa’da hayırseverlerin yardımı ile temin edilen bebek mamaları, mahalle muhtarı tarafından belirlenen 60 aileye dağıtıldı.
Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi’nde mahalle muhtarı Mehmet Aslan’ın girişimleri ve hayırsever işadamlarının yardımıyla temin edilen bebek mamalarından oluşan paketler, muhtarlığa getirildi. Muhtar Aslan, önceden belirlediği 0-2 yaş aralığında çocukları olan ve dezavantajlı aileleri tek tek telefonla arayarak, paketlerini almak üzere muhtarlığa çağırdı. Gelen ailelere tek tek bebek mamalarından oluşan paketleri veren muhtar Aslan, hayır yapan işadamlarına teşekkür etti.
Paket dağıtımı sonrası açıklama yapan Aslan, "İnternette gezinirken hayır yapan bir grup ile iletişime geçtim. O gruba dahil oldum, dahil olduktan sonra oradaki arkadaşlarla iletişime geçtim. Merkezi Ankara’da olan bu grup hayırseverlerden aldıkları paralarla mama paketleri hazırlıyorlar. Daha sonra yardıma muhtaçlara dağıtıyorlar. Bu vesileyle Şanlıurfa’daki yardıma muhtaç ailelere de yardımda bulundular, emeği geçenlerden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
Kendilerine 2 yıl yetecek kadar bebek maması paketlerini alan aileler, hayır yapan işadamlarını teşekkür etti.


Güncel 27.11.2021 14:42:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: