Şanlıurfa’da çocuklar survivor parkurunda yarıştı

Şanlıurfa’da çocuklar survivor parkurunda yarıştı

Şanlıurfa’da çocuklar survivor parkurunda yarıştı

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde kendi imkânlarıyla oluşturdukları survivor parkurunda yarışan öğrenciler için mini konser düzenlendi.
Tarihi Harran ilçesi Yedikardeş Mahallesi’nde 3 kilometrelik bir arazide atıl durumda olan okul sıralarıyla tahta engeller, lastikler ve naylon havuzla oluşturulan parkurda çocuklar kıyasıya yarıştı. Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan Ali Çeçen’in kendi imkânlarıyla kurduğu survivor parkuruna çocuklar yoğun ilgi gösterirken günün büyük bir bölümünü parkurda geçiren öğrenciler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bir etkinlik düzenledi. Mini konser ve tiyatro etkinliğinin de yapıldığı programda çocuklar palyaçolarla gönüllerince eğlendi. Yaklaşık 3 saat süren programda öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.
Büyükşehir belediyesi tarafından, Yedikardeş Mahallesindeki etkinliğe katılan çocuklara alanda hazırlanan hamburger ikram edildi. Survivor parkurunda kazanan takım madalya ile ödüllendirilirken çocukların sevinci gözlerinden okundu.


Güncel 28.03.2022 13:31:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

2

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

3

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

4

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu

5

Antalya'da apartman dairesinde çıkan yangında 6 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin Müftüsü Mustafa Topal'dan Bozyazı Müftülüğüne ziyaret

7

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

8

Adana'da "Yağmur Suyu Hasadı ve Gri Su Geri Kazanım Sistemleri" semineri düzenlendi

9

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 10. yılını kutladı

10

Osmaniye’de ekili alanlarda tarla kontrolleri ve süne takibi sürüyor