Şanlıurfa'da uyuşturucu madde ele geçirildi

Şanlıurfa

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde yol kontrolündeki uygulama noktasında durdurulan bir araçtan uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde yol kontrolündeki uygulama noktasında durdurulan bir araçtan uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle:

Suruç  İlçesi Yuvam uygulama noktasında durdurulan 63 * 999 plakalı aracın içerisinde bulunan *1987 doğumlu M.Z ve 1999 doğumlu M.Ş isimli şahısların gbt sorgusu yapılmış M.Ş isimli şahısın herhangi bir olumsuzluğu olmadığı fakat M.Z isimli şahısın Viranşehir Sulh Ceza Hakimliği tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan aranması olduğu görülmüştür. Uygulama noktasına şahısı teslim almak için giden Asayiş Büro ekipleri şahısların tedirgin hareketler sergilemesi üzerine C.Savcısından araç ve şahısların üzerinde adli arama talebinde bulunurlar. Bunun üzerine şahısların yapılan üst aramasında M.Z isimli şüphelinin üzerinde 8 bin 330  lira parçalı nakit para 1.6 gram eroin maddesi M.Ş isimli şahısın üzerinde ise 0.9 gram metamfetamin 0.7 gram eroin, 0.9 gram eroin, 3.2 gram eroin maddesi ve aracın göğüs kısmında 40 gram eroin ele geçirmişlerdir. Tartı vezin sonuçlarına göre toplamda ele geçirilen 46.4 gram eroin ve 0.9 gram metamfetamin maddeleri ile alakalı C.Savcısına bilgi verilmiştir. Savcı her iki şahısa da uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak - uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından ayrı ayrı mevcutlu olarak işlem yapılması talimatı vermiştir. Şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi



Yurt Dünya 19.02.2021 21:11:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da yakalanan dilenci kadınların yanındaki 2 çocuk devlet korumasına alındı

2

Antalya'da kaçak sigara operasyonu

3

Isparta Tren Garı bayram tatilinde 20 bin 65 yolcuya hizmet verdi

4

Hatay'da ahırda çıkan yangın söndürüldü

5

Adana'da bina girişindeki doğal gaz tesisatında çıkan yangın söndürüldü

6

Toroslar'da park ve yeşil alanlarda yenileme yapılıyor

7

Mersin'de girişimci kadın ürettiği kozmetik ürünleri ihraç ediyor

8

Mersin'deki "Tarım Kampüsü"nde yetiştirilen üzümler hasat edildi

9

Antalya'da bayram tatili yoğunluğu yaşanan Karavan Park'ta hareketlilik sürüyor

10

Su içerken bile zorlanan hasta 8 yıl sonra normal beslenmeye başladı