Sanofi'de üst düzey görev değişikliği

Sanofi

Sanofi'de üst düzey görev değişikliği

ISTANBUL (AA) - Dünyanin önde gelen ilaç sirketlerinden Sanofi'nin asi alaninda uzman is birimi Sanofi Pasteur'ün Türkiye, Iran ve Levant Genel Müdürü Dr. Emin Turan, Sanofi Indochina Çoklu Ülke Organizasyonu (MCO) Genel Ilaçlar Genel Müdürü ve Vietnam Ülke Baskani görevine getirildi.

Sanofi'den yapilan açiklamaya göre, global kurumsal fonksiyonlar ve ülke/küme yönetimi de dahil, ilaç ve asi sektörüyle ilgili pek çok konuda 27 yili askin deneyime sahip Turan, 20 yili askin süredir Sanofi bünyesinde çesitli görevlerde bulunuyor.

Ege Üniversitesi Tip Fakültesi mezunu olan ve Marmara/Maine Üniversiteleri isletme yüksek lisans derecelerine sahip Turan, kariyerine Hoechst Pharma'da medikal danisman olarak basladi. Mayis 1994'te Organon'da ürün müdürü olarak görev alan Turan, 1996-1999'da yine ayni firmanin ulusal satis direktörü olarak çalisti. Agustos 1999'da satis ve pazarlamadan sorumlu direktör olarak Sanofi Pasteur'e katilan Turan, ardindan Sanofi Pasteur'ün ABD, Güney Kore, Tayland gibi çesitli ülke ofislerinde ticari, satis ve pazarlama rollerinin yönetimlerinden sorumlu genel müdürlük görevlerini üstlendi. 2014 yili basinda Türkiye-Iran Genel Müdürü olarak Türkiye'ye dönen Turan, Subat 2017'den bu yana Türkiye, Israil, Iran, Rusya ve Kazakistan da dahil olmak üzere 14 ülkeyi kapsayan Türkiye Avrasya Bölge Baskanligi görevini yürütüyordu.

Dr. Emin Turan, 1 Temmuz itibariyla atandigi Sanofi Indochina Çoklu Ülke Organizasyonu (MCO) Genel Ilaçlar Genel Müdürü ve Vietnam Ülke Baskani görevi kapsaminda, organizasyonun stratejik yol haritasini belirleyerek Sanofi'nin bölgedeki faaliyetlerinin en iyi sekilde uygulanmasini saglayacak. Ayrica, kültürel transformasyonu hizlandirmak için gerekli olan kritik becerileri gelistirecek adimlar atarak organizasyonun büyüme ve is basarisini gelistirmekten sorumlu olacak.



Yurt Dünya 7.07.2020 12:54:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta otomobilin çarptığı kişi öldü

2

Isparta'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

3

Osmaniye'de demir çelik tesisinde kireç silosunun devrilmesi sonucu 2 işçi öldü

4

Burdur'da kanadı kırık baykuşu jandarma kurtardı

5

Antalya'da günübirlik kiralanan evler denetlendi

6

Kahramanmaraş'ta Gençlik Yürüyüşü düzenlendi

7

Adana'da düzenlenecek "Kariyer ve Mesleki Eğitim Günleri" tanıtıldı

8

Adana'da dere yatağına düşen inek ve buzağısı kurtarıldı

9

Saimbeyli'de öğrenciler şenlikte eğlendi

10

Salda Gölü yakınına bırakılan geyiği bir gencin sevmesi kamerada