Şantiyeden hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı

Şantiyeden hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı

Şantiyeden hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı

Eskişehir’de inşaat şantiyesinden hırsızlık yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, İnönü’ye bağlı Oklubalı Mahallesi’nde bir firmaya ait inşaat şantiyesinde bulunan paletli ekskavatör makinasından 250 litre mazot, 5 litre motor yağı, takım çantası ve çeşitli malzemelerin çalındığı ihbarıyla jandarma ekipleri harekete geçti. Hırsızlık olayı ile ilgili olarak; Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin kapsamlı çalışması neticesinde şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.
Yapılan takip neticesinde yakalanan şüpheli B.K. ve K.T.’nin Eskişehir şehir merkezindeki iş yerlerinde, ikametlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramada müşteki firmaya ait olduğu tespit edilen 1 adet takım çantası, 1 adet gres pompası, 1 adet anahtar takımı, 1 adet çekiç, 5 litre motor yağı ve çeşitli çalıntı olduğu değerlendiren malzemeler ele geçirilerek el konuldu.
İnönü İlçe Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan B.K. ve K.T. İsimli şüpheliler, “İş yerinden hırsızlık” suçundan adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 27.04.2021 16:33:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

2

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor

3

Bakan Ersoy, Antalya-Alanya Doğu Çevre Yolu ve Demirtaş Kavşağı'nın açılışında konuştu:

4

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

5

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

6

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

7

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

8

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

9

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor

10

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi