Şantiyeden pencere çalan 4 şahıs yakalandı

Şantiyeden pencere çalan 4 şahıs yakalandı

Şantiyeden pencere çalan 4 şahıs yakalandı

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde bir şantiyeden pencere ve pencere demiri çaldıkları tespit edilen 4 şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şıhbarak Mahallesi’ndeki bir şantiye içerisindeki pencere ve pencere demiri gibi inşaat malzemeleri çalındı. Tomarza İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında durdurulan kamyonette yapılan aramalarda, şantiye alanından çalınan malzemeler bulundu. Kamyonetteki malzemeler sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak da M.Y., U.B., V.D. ve H.T. işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.
Karakolda işlemleri tamamlanan U.B., V.D. ve H.T çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Y.’nin de tutuksuz yargılanmasına karar verildi.


Yurt Dünya 13.01.2022 11:00:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Adana'da şehit ailesi ve huzurevi sakinleriyle görüştü

3

Borusan Next 13. showroom'unu İstanbul Avcılar'da hizmete açtı

4

Mersin İl Sağlık Müdürü Ekici'den Gülnar Belediye Başkanı Önge'ye ziyaret

5

MSB'nin girişimleriyle afetzede genç kız, kendisine parka veren albayla buluştu

6

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü

7

Adana'daki KOBİ'lere "ikiz dönüşüm" anlatıldı

8

Voleybol: Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley

9

Belediye Başkanı Öntürk, depremin yıktığı Hatay'daki çalışmaları değerlendirdi:

10

Hatayspor Başkanı Ethem Çakır'dan "mali durum" açıklaması: