Sarayburnu sahili sıcaktan bunalıp denize girenlerle doldu

Sarayburnu sahili sıcaktan bunalıp denize girenlerle doldu

Sarayburnu sahili sıcaktan bunalıp denize girenlerle doldu

İstanbul’da sıcakların artması ile vatandaşlar Sarayburnu sahiline akın etti. Vatandaşların deniz sefası havadan görüntülendi.
Hava sıcaklılarının arttığı hafta sonunda İstanbullular sahillere ve parklara akın etti. Tarihi yarımadada bulunan Sarayburnu sahiline gelen vatandaşlar, serinlemek için denize girip, kayalıklarda güneşlendi. Sahilde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi.

“İstanbul’un içinde duramadık”
Havanın sıcak olmasından dolayı sahile geldiğini söyleyen Sefer Uğur, “Sıcağı fırsat buldum geldim. Her gün buradayım, burası çok güzel. Çok keyif alıyoruz. İstanbul’un içinde duramadık, şehrin içinde. Denize girip çıkıyoruz. Sıcaktan bunalacağımıza şehrin içinde burada arkadaşlarla denize girmekten keyif alıyoruz” dedi.
Saat 10’da sahile geldiğini söyleyen Mahmut Korkut, “Çalışıyoruz, işin stresi, biz de hafta sonunu değerlendirmek için arkadaşlarla yüzmeye geldik. Sıcak havada yüzüyoruz. Saat 10’da geldik, 10’dan beri buradayız. On numara geçiyor günümüz. Herkesin gelmesini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 24.07.2022 14:30:19 0

İlginizi Çekebilir

1

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

2

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

3

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

4

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

5

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

6

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

7

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

8

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

9

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin

10

Polis, oltalama ve yatırım dolandırıcılığına karşı sanal devriyesini artırdı