Sarıgöl’de İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması

Sarıgöl’de İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması

Sarıgöl’de İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması

İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası "İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması" finali Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
İlçedeki 15 ortaokulun katılım sağladığı yarışmada öğrenciler, milli marşın her bir mısrasını ayrı bir anlamla okurken, salondakilere duygu dolu anlar yaşattı.
Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen yarışmada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen öğretmenlerden oluşan jüri üyeleri öğrencileri, şiire hakimiyet, ezber gücü, telaffuz, vurgu, tonlama, beden dili ve sahne hakimiyeti kriterleri yönünden değerlendirdi.
Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda Atatürk Ortaokulu öğrencisi Mine Kol birinci, Çavuşlar Ortaokulu öğrencisi Hatice Ergil ikinci ve Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu Ortaokulu öğrencisi Arda Çobaner üçüncü oldu.


Eğitim 28.03.2023 13:23:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor