Sarıgül’den "yeni seçimler olabilir" iddiası

Sarıgül’den

Sarıgül’den "yeni seçimler olabilir" iddiası

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "14 Mayıs seçim sonuçları, birkaç yıl içinde yeni seçimlere neden olabilir” dedi.
TDP Genel Merkezi’nde düzenlenen haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Sarıgül, “Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmedik” diyerek sözlerine başladı. Türkiye Değişim Partisi’ni sadece bir seçimlik için kurmadığını söyleyen Mustafa Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi’ni bir lidere, bir partiye kızarak da kurmadık. Bir seçimlik partiler, kızdım küstüm partileri saman alevi gibidir. Sandıklar açılır, herkes dersini alır" diye konuştu.

“14 Mayıs seçim sonuçları, birkaç yıl içinde yeni seçimlere neden olabilir”
Siyaset yoluyla millete hizmet etmenin uzun ve zahmetli olduğuna vurgu yapan Mustafa Sarıgül, 14 Mayıs seçimlerinin başka seçimlere yol açabileceğini ifade etti. Sarıgül, “Siyaset yoluyla millete hizmet etmek, uzun ve zahmetli bir yoldur. Rüzgara göre dans edenler, kavgada kenarda durup, kavga bitince galipten yana olanlar ilk fırtınada kaybolurlar. Sabredenler, sebat edenler, davasına ve arkadaşlarına sadık kalanlar, başarı limanına ulaşırlar” şeklinde konuştu.
Mustafa Sarıgül, konuşmasını “Bu seçimlerde ülkemiz, milletimiz ve cumhuriyetimiz için en doğrusunu yapacağız” ifadeleriyle tamamladı.


Politika 3.04.2023 23:29:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Innovance, Forbes Türkiye "Girişim 2026" listesinde birinci oldu

2

Liselilerle derse giren kedi "Pakize" okulun 470'inci öğrencisi oldu

3

Ringe çıkan Adanalı kadınlar hem stres atıyor hem savunma tekniklerini öğreniyor

4

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sabancı'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

5

Bilgi Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Duruiz için "Emeritus Profesörlük" töreni düzenlendi

6

Adana'da bir kadın eşi tarafından öldürüldü

7

Yapay Zekâ: Hayatımızın Merkezi Mi?

8

Honor ve ARRI'den "ARRI Görüntü Bilimi" yaklaşımını akıllı cihazlara taşıyan işbirliği

9

Adana'da 1 ton 650 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

10

Mut'ta mahalle sakinleri iftarda bir araya geldi