Sarıyer’de denize düşen genci arama çalışmaları sürüyor

Sarıyer’de denize düşen genci arama çalışmaları sürüyor

Sarıyer’de denize düşen genci arama çalışmaları sürüyor

Sarıyer sahilinde dün akşam saatlerinde özçekim yaparken dengesini kaybedip denize düşen Recep Solmaz’ı arama çalışmaları balık adamlarla birlikte devam ediliyor.
Dün saat 21.40 sıralarında Sarıyer ilçesi Rumeli Hisarı’nda 4 arkadaş özçekim çekinmek istemiş, bu sırada Recep Solmaz (25) şiddetli rüzgar ve fırtına sebebiyle dengesini kaybedip denize düşmüştü. Solmaz, dalgalı denizde belli bir süre sonra sürüklenerek gözden kaybolmuş, ardından arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmişti. Sahil Güvenlik ekipleri, güvenlik botuyla denizde arama çalışması başlatmıştı.

Sarıyer Sahili didik didik aranıyor
Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’na bağlı ekipler bugün de arama faaliyetlerine devam ediyor. Balık adamlar suyun içerisinde Solmaz’ı ararken aynı zamanda karadan da gözlem yapılıyor. Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’na bağlı ekipler tekneyle Sarıyer Sahilini didik didik aranıyor. Arama çalışmaları sürüyor.


Yurt Dünya 6.02.2023 17:57:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: