Sarıyer’de Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 2 yaralı

Sarıyer’de Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 2 yaralı

Sarıyer’de Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 2 yaralı

Sarıyer’de Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikametinde seyir halinde olan kamyon, bir tıra arkadan çarptı. Kamyonda sıkışan şoför itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu Edirne İstikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 34 JM 6342 plakalı kamyonun şoförü, bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedince 41 VK 120 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon şoförü araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta sıkışan şoför çıkarıldı. Kamyonda bulunan bir kişi de kazada yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayı görüp yardıma gelen İsmail Uğurlu, "Ben arkadan gelirken bir duman gördüm. Buraya geldiğimizde arkadaşı tıra arkadan vurmuş vaziyette gördük. Durduk, yardım ettik. Şerit değiştirme yok, artık dalgın anına mı geldi bilemiyoruz’’ dedi.
Olaya şahit olan bir başka sürücü Hüseyin Türkmen, "Önümüzde seyir halindeydiler. Tıra arkadan vurunca buraya geldi. Biz de hemen durduk, arkadaşlara yardımcı olduk. Şükürler olsun, başka bir şeyleri yok. Biz geldiğimizde şoför arkadaş sıkışmıştı. Yardımcı olmaya çalıştık, elimizden geleni yaptık ama bizim yapabileceğimiz bir şey yoktu. İtfaiye ve ambulansı aradık, sağ olsun gelip çıkardılar. Sıkıştığı için kendisine fazla bir hasar vermemek için müdahalede bulunmadık’’ diye konuştu.


Yurt Dünya 10.01.2023 16:08:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

2

Aladağ'da yüksek kesimlere kar yağdı

3

Burdur'da Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliği düzenlendi

4

Hataylı berber müşterilerini çizgi film karakterli önlüklerle tıraş ettiği anları kaydetti

5

ABD'de ölen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın mezarı otopsi için açıldı

6

Kahramanmaraş'ta kurulan savunma sanayi şirketine ortaklık için 168 başvuru yapıldı

7

Adana'da 112 Acil Sağlık ekibine saldırı

8

Adana'da silah ve uyuşturucu bulunan çiftlikte yakalanan 4 zanlı tutuklandı

9

Gölhisar'da YKS provası yapıldı

10

Bucak'ta devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı