Saygılı: "Kızılay 2030 hedefine gönüllüler ile yürüyor"

Saygılı:

Saygılı: "Kızılay 2030 hedefine gönüllüler ile yürüyor"

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, 2030 hedefine gönülleri ile birlikte yürüdüklerini bildirdi.
Türk Kızılay 2030 Stratejik Planı kapsamında hedefe ulaşmak amacıyla ülke genelinde profesyonel ve gönüllü kadrolarıyla başta gönüllü eğitimi olmak üzere çok çeşitli çalışmalar yürütüyor.
Gönüllü Yönetimi çalışmalarına hız verilerek tüm faaliyet alanlarında gönüllü kazanımı ve gönüllülerin niteliklendirilmesi amacıyla faaliyetler düzenleyen Kızılay’ın Adana’daki gönülleri pandemi kuralları kapsamında bir araya geldi.
Türk Kızılay Adana Toplum Merkezinde gerçekleştirilen eğitime katılan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, gönüllü gençlere hitaben yaptığı konuşmada, Kızılay gönüllüsü olmanın sorumluluklarına dikkati çekti.
Saygılı, Türk Kızılay Toplum Merkezleri ve Çocuk Dostu Programlar Koordinatörlüğünün eğitmenlerine katılan genç gönüllülere Gönüllülük süreçleri ile ilgili bilgi verildiğini belirterek, "Kızılay Gönüllüleri, yaptığımız her çalışmanın süreçlerini bilmeliler ki toplumun diğer kesimlerine hizmetlerimiz ile ilgili doğru bilgi aktarabilsinler. Doğru zamanda doğru aksiyonu alabilsinler. Kızılay olarak koyduğumuz 2030 hedefine gönüllülerimizle birlikte yürüyeceğiz. Bu nedenle de ortak bilinçte olmayı ve ortak dil oluşturmayı önemsiyoruz" dedi.
Saygılı, Kızılay’a gönüllü olmak isteyen herkesin "gonulluol.org" internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabileceklerini sözlerine ekledi.


Güncel 5.02.2021 12:44:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülsoy müjde vermeye devam ediyor

2

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı

3

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

4

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

5

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

6

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

7

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

8

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

9

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

10

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor