Schneider Electric’e TCXA Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri'nden 3 ödül

Schneider Electric’e TCXA Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri

Schneider Electric’e TCXA Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri'nden 3 ödül

İSTANBUL - Schneider Electric, müşterilerini önceliklendiren çalışmalarıyla TCXA Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde 2 altın ve 1 bronz ödülün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Schneider Electric, TCXA Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde bu alana sunduğu katkıları ve başarılı çalışmaları ile 3 ödül kazandı. Schneider Electric Türkiye, bu ödüllerle müşteri odaklı yaklaşımını ve sürekli gelişime dayanan hizmet kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Schneider Electric, müşteri deneyimini geliştirmek ve iyileştirmek için müşteri görüşleri ve geri bildirimlerini en iyi şekilde kullanma konusundaki çalışmalarıyla "Best Use Of Customer Insight And Feedback" kategorisinde altın ödül kazandı. Müşteri geri bildirimlerini dinlemek ve bu bilgileri iş süreçlerine entegre etmek, şirketin müşterilerine daha iyi hizmet sunma taahhüdünün bir yansıması olmaya devam ediyor.

- Kriz döneminde müşteri deneyimi kategorisinde altın ödül

Schneider Electric, zorlu kriz dönemlerinde dahi müşterilerine üstün bir deneyim sunma konusundaki olağanüstü çabaları sayesinde "Customer Experıence in the Crisis" kategorisinde Altın Ödüle layık görüldü. Kriz anlarında müşteri memnuniyetini korumak ve artırmak üzere yürüttüğü çalışmalar, şirketin müşterilere karşı taşıdığı sorumluluğu gözler önüne seriyor.

Şirket, büyük bir organizasyon olarak müşteri odaklı bir kültürün sürdürülebilirliğini sağlama konusundaki çabaları ile de "Customer-Centric Culture Over 5.000 Employees" kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Schneider Electric, her durumda müşteri memnuniyetini odağına alan bir iş kültürü oluşturmayı başararak, bu ödüllerle müşteri odaklı yaklaşımının ve yüksek kalitedeki hizmetinin başarısını bir kez daha görünür kılıyor.



Ekonomi 22.09.2023 17:26:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı