Seç Market İzmir’de iş ortaklarıyla bir araya geldi

Seç Market İzmir’de iş ortaklarıyla bir araya geldi

Seç Market İzmir’de iş ortaklarıyla bir araya geldi

Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, İzmir’de iş ortaklarıyla bir araya geldiği toplantıda esnaf dostu iş modelini anlattı. Türkiye’de 2 bini aşkın iş ortaklarının bulunduğunu söyleyen Sekmen, bu sayede binlerce kişiye istihdam sağladıklarını vurguladı.
Yıldız Holding şirketlerinden Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, İzmir’de iş ortaklarıyla buluştuğu toplantıda sunum gerçekleştirdi. Toplantıda ’esnaf dostu iş modelini’ anlatan Sekmen, geleneksel esnaf kültürüyle modern marketçiliği bir araya getirip sentez oluşturduklarını belirtti. Sekmen, esnafa ve müşteriye rekabette sağladığı avantajlarla Türkiye genelindeki mağaza sayısını artırırken ülke ekonomisine de katkı sağladıklarının altını çizdi.

"Kazan-kazan iş modeliyle esnafımıza kurumsal kimlik de kazandırmış oluyoruz"
Perakende pazarında esnafı destekleyen iş modeliyle öne çıktıklarını dile getiren Altan Sekmen, "Sunduğumuz bu modelle perakende zincirinden farklı olarak esnaf işletmelerini rekabette güçlendirmeyi odağına alan bir ekosistem oluşturuyoruz. Yıldız Holding çatısı altında Seç Market olarak en temel amacımız tüketicinin kaliteli ürünlerden oluşan geniş ürün gamımıza uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak. Böylece iş ortaklarımız ürünlerini daha uygun fiyatlara tedarik ederek hem satış fiyatlarını daha düşük tutabiliyor hem de rekabet gücüne kavuşarak karlılıklarını ve müşteri sayılarını artırabiliyor. Yüksek rekabete sahip perakende pazarında küçük esnafa destek olma misyonuyla hareket ediyoruz. Seç Market’in sağladığı kazan-kazan iş modeliyle esnafımıza kurumsal kimlik de kazandırmış oluyoruz. Rekabetçi ürün gruplarını uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyoruz. Yöresel ürün gruplarında satın alımları yerel üreticiden yaparak hem yereldeki taze ve yöresel ürün gruplarını müşterilerle buluşturuyor hem de yerel satıcıların ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlıyoruz. Esnafa dijital altyapı, ürün tedariği, sosyal medya iletişimi, pazarlama, raf dizimi, pazarlama ve lojistik alanlarında destek veriyoruz. İş ortaklarımıza mağazacılık danışmanlığı, teknik altyapı, finansal danışmanlık gibi avantajlar sağlıyoruz" sözlerine yer verdi.


Güncel 15.09.2022 14:06:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı