Şehidin ’Gülistan’ı

Şehidin ’Gülistan’ı

Şehidin ’Gülistan’ı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Babalar Günü’nde Samsunlu şehit P. Uzm. Çavuş Recep Çalışkan’ın ailesini unutmadı. Şehidin emaneti ’Gülistan’ bebekle ilgilenen Dağlı, şehidin babasının da Babalar Günü’nü kutladı.
Vali Zülkif Dağlı, Pençe Yıldırım Operasyonu’nda şehit olan Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Harun Çalışkan’ın ailesini ziyaret etti. Şehit Harun Çalışkan’ın 1 aylık bebeği Gülistan Miray ile yakından ilgilenen Dağlı, aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şehidin babası Recep Çalışkan’ın da babalar gününü kutlayan Vali Dağlı, “Kutsal bildiği değerler uğruna canını feda etmekten çekinmeyen, tüm şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden kolluk kuvvetlerimizin Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.
“Şehit aileleri devletimiz için çok değerli” diyen Dağlı, Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman şehit ailelerinin yanında ve hizmetinde olduğunu da sözlerine ekledi.


Güncel 19.06.2022 20:13:30 0
Anahtar Kelimeler: şehidin ’gülistan’ı

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı