Şehir magandaları uçağı tahrip etti

Şehir magandaları uçağı tahrip etti

Şehir magandaları uçağı tahrip etti

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bir turizm firmasının şehrin meydanına tanıtım amacıyla koyduğu uçak şehir magandalarınca tahrip edildi.
Telefon kulübeleri, parklar, oyun alanları ve açık hava spor aletlerine zarar veren şehir magandaları bu kez de bir turizm firmasının tanıtım maksadıyla Çorlu şehir merkezindeki bir park alanına koyduğu uçağı tahrip ederek kullanılamaz hale getirdi.
Bir turizm firmasınca Çorlu’da Omurtak Caddesi eski halk eğitim merkezi müdürlüğü kavşağında yer alan parka tanıtım amacıyla uçak konuldu. İlk anlarda vatandaşların fotoğraf çektirdiği uçak daha sonra ise şehir magandalarınca tahrip edildi.
Uçağın kabindeki göstergeleri ve camlarını kıran magandalar uçağı tamamen kullanılamaz hale getirdi.


Yurt Dünya 9.05.2022 10:18:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Sırıkla atlamada Türkiye rekoru kıran 13 yaşındaki Emine Elif çalışmalarının karşılığını aldı:

2

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçının ardından

3

Atakaş Hatayspor-Esenler Erokspor maçının ardından

4

Antalya'da heyelan nedeniyle kapanan yollar çalışmaların ardından ulaşıma açıldı

5

Hatay'da sağanak ve sis hayatı olumsuz etkiledi

6

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

7

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

8

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

9

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

10

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı