Şehir mezarlığı aydınlatılıyor

Şehir mezarlığı aydınlatılıyor

Şehir mezarlığı aydınlatılıyor

Düzce Belediyesi, Şehir Mezarlığında başlattığı tadilat çalışmalarını sürdürüyor. Bakım, onarım, yol, kaldırım peyzaj çalışmalarının devam ettiği şehir mezarlığı, yeni aydınlatma sistemleri ile donatıldı.
Düzce Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü’nün, Şehir Mezarlığında gerçekleştirdiği tadilat, tamirat ve yenilemeye yönelik çalışmaları sürüyor. Çürüyen, dalları kırılan, köklerinden dolayı mezarlara zarar veren, kabir ziyaretleri esnasında ziyaretçiler için tehlike oluşturacak bazı ağaçların kaldırılmıştı. Kırılan mezar taşlarının onarımı başta olmak üzere mezarlık alanının temizliği, peyzaj çalışmaları kaldırım ve yol çalışmalarının devam ettiği Şehir Mezarlığında aydınlatma işlemlerine geçildi.
Ekipler, bir yandan mezarlığın sağlıklı ve nezih bir ortam da gündüz olduğu gibi gece saatlerinde de ziyaretçilerine hizmet vermesini sağlamak için çalışmaları devam ettirirken, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de yürütülen ilk etap çalışmaları mezarlığın belirli alanlarına dikilen 43 adet aydınlatma direği ile çalışmalara destek oldu.
Yeni aydınlatma sistemleri ile gece boyunca aydınlatılması sağlanan şehir mezarlığı ışıl ışıl bir hale getirildi.


Güncel 31.05.2022 10:45:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

2

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

3

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

4

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

5

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

6

Garanti BBVA CDP'den üç temada "A" alarak sürdürülebilirlikte küresel liderler arasına girdi

7

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

8

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin

9

Polis, oltalama ve yatırım dolandırıcılığına karşı sanal devriyesini artırdı

10

Osmaniye’de safran yetiştiriciliğinden olumsu sonuçlar alınmaya başlandı