Şehit Adalıoğlu’nun naaşı Kahramanmaraş’tan Ankara’ya uğurlandı

Şehit Adalıoğlu’nun naaşı Kahramanmaraş’tan Ankara’ya uğurlandı

Şehit Adalıoğlu’nun naaşı Kahramanmaraş’tan Ankara’ya uğurlandı

Kahramanmaraş Havalimanı’nda helikopteri yönlendirirken kanadın çarpması sonucu şehit olan Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu’nun naaşı, düzenlenen askeri törenin ardından Ankara’ya uğurlandı.
Kahramanmaraş’ta şehit olan Albay Adalıoğlu’nun cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırıldı. Albay Adalıoğlu’nun naaşı askerlerin omuzlarında cenaze aracına alınarak Kahramanmaraş Havalimanı’na uğurlandı.
Burada Şehit Adalıoğlu’nun naaşı için askeri tören düzenlendi. Şehidin naaşı askerlerin omuzlarında tören alanına getirildi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Sakarya ve Kahramanmaraş valileri ile çok sayıda askeri ve sivil erkan katıldı.
Şehit Adalıoğlu’nun geçen ay emekli dilekçesini verdiği ancak deprem nedeniyle gönüllü olarak emekliliğini dondurduğu ve deprem bölgesinde görev aldığı öğrenildi.
Törenin ardından şehidin naaşı Ankara’ya uğurlandı.


Güncel 8.03.2023 02:58:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da trafik uygulaması yapıldı

2

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

3

Kumluca'da "Engel yok, spor var" projesi

4

Alanya'nın ev sahipliği yaptığı Alanya Ultra Trail yarışları tamamlandı

5

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

6

Mersin'de trafik kazasında şehit olan polis memuru için cenaze töreni düzenlendi

7

Girişimsel radyoloji uygulamalarıyla birçok ameliyat "bıçaksız cerrahi" ile gerçekleştirilebiliyor

8

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

9

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

10

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi