Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in objektifinden Eren Bülbül’ün son fotoğrafı

Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in objektifinden Eren Bülbül’ün son fotoğrafı

Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in objektifinden Eren Bülbül’ün son fotoğrafı

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün ölüm yıl dönümünde son çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.
Maçka kırsalında 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, şehit olmadan dakikalar önce kendi telefonu ile 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün de aralarında bulunduğu grubun fotoğrafını çekti. Eren Bülbül’ü korumak için hain terör örgütünün silahından çıkan 41 kurşunla şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in cep telefonu kamerasıyla çektiği fotoğraf karesi görenleri duygulandırdı.
Şehit Ferhat Gedik’in çektiği fotoğrafta askerlerle birlikte Eren Bülbül de görülüyor. Bu fotoğraf karesinden 10 dakika sonra çıkan çatışmada Eren Bülbül ile Ferhat Gedik’in şehit olduğu öğrenildi.


Güncel 11.08.2022 16:31:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı