Şehit Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, şehadetinin 4. yılında anılıyor

Şehit Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, şehadetinin  4. yılında anılıyor

Şehit Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, şehadetinin 4. yılında anılıyor

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında Eren Bülbül’ü korurken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, şehadetinin 4. yılında Hatay’ın İskenderun ilçesindeki kabri başında anıldı.
İskenderun İlçe Jandarma Merkez Komutanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkan Ahmet Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri şehit annesi Hatice Gedik’i evinde ayrı ayrı ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Hatay’ın İskenderun ilçesinde mezarı başında okunan Kur’anı kerim ve yapılan dualar ile anıldı.
Sabahın erken saatlerinde oğlunun eşyalarının bulunduğu dolap ve eşyaları açan şehit annesi Hatice Gedik (68) evladının fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Oğlunun kabrini ziyaret eden anne Hatice Gedik burada dua etti.
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in şehadetinin 4. yılında akrabaları ve vatandaşlar tarafından kabri ziyaret edildi.


Yurt Dünya 11.08.2021 14:27:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

2

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

3

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

4

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

5

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

6

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

7

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

8

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

9

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

10

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor