Şehit Mehmet Güngör Okulu şehit köşesi açıldı

Şehit Mehmet Güngör Okulu şehit köşesi açıldı

Şehit Mehmet Güngör Okulu şehit köşesi açıldı

Gemlik’te uzun süredir eğitimde olan Çınar Okulunun Şehit Mehmet Güngör ilk ve orta okulu olarak değiştirilen adının ardından düzenlenen şehit köşesi açıldı.
Törene Bursa Valisi Yakup Canpolat, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik kaymakamı Hasan Göç ve çok sayıda protokol üyesi, davetli, kurum müdürleri ve şehit annesi Ayşe Güngör ile yakınları katıldı. Okul salonunda düzenlenen törenin ardından açılan şehitlik köşesi ziyaret edildi. Vali Canpolat ve beraberindekiler daha sonra Şehit Güngör’ün evine de geçerek burada bir süre aile ile görüştü.
31 Kasım 2008 yılında Jandarma Komando Er Mehmet Güngör, Tokat’ın Niksar ilçesinde Jandarma Komando Taburun’ da görev yapan ve geçici görevle Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde şehit olmuştu.


Güncel 9.05.2022 17:22:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

4

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

5

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

9

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından

10

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı