Şehit Serkan Erkuş için mevlit

Şehit Serkan Erkuş için mevlit

Şehit Serkan Erkuş için mevlit

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 23 Eylül 2022 tarihinde bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş için Mevlit okutuldu.
Sancaktar Mahallesi’ndeki Mevlide, Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Umut Yalçın, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, şehit ve gazi dernekleri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Mevlit, okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın yaptığı dua ile sona erdi.
Mevlit sonrası Vali Şahin ve beraberindekiler, şehidin babası Niyazi Erkuş, annesi Suna Erkuş ve şehidin yakınlarına başsağlığı dilediler.


Güncel 27.09.2022 12:55:58 0
Anahtar Kelimeler: şehit serkan erkuş için mevlit

İlginizi Çekebilir

1

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

2

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

3

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

4

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

6

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

7

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

8

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı

9

Aksu'da "Atık Yönetimi ve Sıfır Atık" eğitimi düzenlendi

10

Adana'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı