Şehrin her köşesine kokulu dezenfektan sıkılıyor

Şehrin her köşesine kokulu dezenfektan sıkılıyor

Şehrin her köşesine kokulu dezenfektan sıkılıyor

Depremin 10’uncu gününde, enkazların altında hala cansız bedenlerin olduğu Adıyaman’da, şehrin her noktasına kokulu dezenfektan sıkılıyor.
Deprem sonrasında Adıyaman’da binlerce vatandaş yaralanmış ve yine binlerce vatandaş ise kaldıkları enkazların altında hayatını kaybetmişti. Depremin üzerinden 9 gün geçmesine rağmen enkazların altında kalan vatandaşların cenazelerine ulaşılamadı. Enkaz alanlarında ve çevresinden yayılan kokuların bastırılması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait 7 ekip tarafından kentte bulunan sokaklar, caddeler ve çevre yolları üzerinde araçlarla kokulu dezenfektan sıkılıyor.
Gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren görevlilerden Abdullah Polatoğlu, “Kardeş memleketimiz olan Adıyaman’a dezenfektan ekibi olarak çalışmaya geldik. Daha enkaz altında kalan insanlarımız var " diye konuştu.


Güncel 15.02.2023 09:31:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

3

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

4

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

5

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

6

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

7

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

8

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

9

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı

10

Bozyazı ilçesinde öğrenciler, ihtiyaç sahiplerinin bakkallara olan borcunu ödedi