Şehzadeler Belediyesi Adıyaman Belediyesi’yle kardeş oldu

Şehzadeler Belediyesi Adıyaman Belediyesi’yle kardeş oldu

Şehzadeler Belediyesi Adıyaman Belediyesi’yle kardeş oldu

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapılan Şehzadeler Belediye Meclisi Nisan Toplantısında, Şehzadeler Belediyesi ile Adıyaman Belediyesi’nin kardeş şehir olması kararlaştırıldı.
Şehzadeler Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı. Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mecliste 17 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Şehzadeler Belediyesi’nin 2022 yılına ait gelir giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt işlemlerine dair Denetim Komisyonu’nun raporu ile belediyenin 2022 yılına ait faaliyet raporu görüşülerek kabul edildi. Şehzadeler’in birinci derece deprem bölgesinde yer alması nedeniyle deprem ve afetler için ön hazırlık çalışması dahilinde Deprem ve Afet Komisyonu kuruldu. Encümen ve komisyonlara yeni üye seçimlerinin de yapıldığı mecliste Adıyaman Belediyesi ile Şehzadelerin kardeş şehir olması da görüşülerek kabul edildi.
Belediye Meclis Toplantısının ardından meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri birlikte iftar yaptı.


Politika 4.04.2023 13:40:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

2

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

3

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

4

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

5

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

6

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

7

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

8

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

9

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor