Sel ve depremden etkilenen yapılar bir bir yıkılıyor

Sel ve depremden etkilenen yapılar bir bir yıkılıyor

Sel ve depremden etkilenen yapılar bir bir yıkılıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sararken sel felaketi ile karşılaşan Şanlıurfa’da yaralar sarılmaya devam ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül selden en çok etkilenen Karakoyunlu Mahallesinde daha önceden kamulaştırılan ve boşaltılan bağımsız yapıların yıkım çalışmaları için ilk kepçeyi vurdu.
Şanlıurfa’da kangrenleşen sorunlara birer birer neşter vuran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül deprem ve sel felaketinin öncesinde yapmış olduğu öngörüsel ve vizyoner çalışmalarla kentte yaşanabilecek can kayıplarının sayısının artmasının önüne geçti.
Göreve gelir gelmez Şanlıurfa’nın güneyinden başlayarak Urfa Kalesi’nin arkasında bulunan 300 konutu kamulaştıran ve bölgenin nefes almasını sağlayan Başkan Beyazgül ardından Kültür ve Turizm Yolu, Asya ve Osmanlı Mahalleleri, ŞUTSO binası, Kızılay binası, belediyenin eski binası, Kızılkoyun bölgesi gibi alanlarda da başarılı bir kentsel dönüşüm örneği sergilendi.


Güncel 5.04.2023 10:39:59 0

İlginizi Çekebilir

1

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

2

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

3

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

4

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

5

Antakya'da sis etkili oldu

6

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

7

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

8

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

9

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

10

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti