Selçuk Üniversitesi, HAVELSAN ile protokol imzaladı

Selçuk Üniversitesi, HAVELSAN ile protokol imzaladı

Selçuk Üniversitesi, HAVELSAN ile protokol imzaladı

Öğrencilerin çağa ayak uydurabilmesi, geleceğe hazırlanması ve bilginin teknolojiye dönüştürülmesi noktasında pek çok projeyi hayata geçiren Selçuk Üniversitesi, HAVELSAN ile yerli ve milli sağlık eğitim teknolojilerinin geliştirilmesine yönelik işbirliği protokolü imzaladı.
Selçuk Üniversitesi ile HAVELSAN, TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı (1004 Programı) kapsamında, yerli ve milli sağlık eğitim teknolojilerinin geliştirilmesi hedefiyle Dijital Anatomi Atlası Geliştirme ve Tıp/Mühendislik Alanında İnterdisipliner Artırılmış Gerçeklik Projesi için TÜBİTAK desteğine başvurulması ve desteğin alınması halinde projenin birlikte yürütülmesine yönelik protokol imzaladı. Anlaşma kapsamında sunulacak proje teklifi için üniversite ve HAVELSAN birlikte çalışacak. Teklifin sunulması üniversitenin sorumluluğunda olacak. Değerlendirme aşamasında üniversite tarafından talep edilebilecek destek, HAVELSAN tarafından sağlanacak. Proje teklifinin uygun bulunması ve 1004 Programı desteğinin sağlanması halinde proje kapsamındaki detaylı sorumluluk ve iş dağılımını, haklarını, sorumluluklarını ve benzeri hususları içeren ayrı bir sözleşme akdedilecek.
HAVELSAN Genel Müdürlüğünde düzenlenen programa; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Çiftci, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Koplay, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan ve Prof. Dr. İnci Kara ile Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Uzmanı Zehra Betül Şişman katıldı.


Güncel 9.02.2022 15:18:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

2

Akdeniz ilçesinde tatlı üretimi ve satışı yapılan işletmeler denetlendi

3

Burdur'da çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı

4

Bozyazı ilçesinde kaçak 15 bin 780 makaron ele geçirildi

5

Antalya Ramazan Bayramı'nı hareketli geçirecek

6

Antalya'da cami kubbesindeki leylek yuvası güvenli alana taşındı

7

Antalya'da, CHP İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi

8

Burdur'da Karacören ve Onaç Barajlarının su seviyesi arttı

9

Akdeniz ilçesindeki camilerde bayram temizliği yapıldı

10

Osmaniye'de Türk Kızılay ve sağlık ekiplerinden vatandaşlara bayram ziyareti